Je bent er bijna....

Je krijgt bij ons

Review

5/5

De opleiding is heel compleet, en omvat een groot aanbod aan verschillende onderwerpen. Enerzijds veel informatie over hoe slapen werkt, slaapschema’s, slaapproblemen etc. maar anderzijds ook veel aandacht voor hoe je ouders het beste kunt helpen bij allerlei soorten slaapvragen.

Review

5/5

Van tevoren creëer je toch een bepaalde verwachting van wat je gaat leren. Ik kan enkel zeggen dat het mijn verwachtingen overtroffen heeft. Het is een mooi compleet geheel met veel informatie om met vertrouwen als kinderslaapcoach aan de gang te gaan.

Review

5/5

Ik was heel blij dat ik zo snel kon starten met de opleiding en deze heeft me zeker niet teleurgesteld. Ik heb het idee dat in de opleiding echt wel de belangrijkste elementen worden besproken, waardoor je na het afronden direct als kinderslaapcoach aan de slag kunt gaan. Ook de livesessies die maandelijks worden gegeven zijn heel waardevol!

Factuurgegevens

Extra informatie

Betalen in termijnen?

Product
Quantity
Price
Kinderslaapcoach opleiding
Betaling in 1 keer
+
2,250.00
Kinderslaapcoach opleiding
Betaal in 4 termijnen van €635,00
+
635.00
Kinderslaapcoach opleiding
Betaal in 6 termijnen van €435,00
+
435.00

Uw bestelling

Product Subtotaal
Kinderslaapcoach opleiding - 6 termijnen  × 1 435.00
Subtotaal 435.00
Totaal 435.00

Op de slaapcoach opleiding van Slaapkops zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bij afname van de slaapcoach opleiding, ga je daarmee akkoord. Daarnaast zijn de privacy voorwaarden van toepassing.